Profil Seporete
Media dopokane warga penginyongan. Rika bisa golet kanca, upload status, foto, vidio seporete.

Seporete

Seporété yakuwé aplikasi média sosial sing digawé lan dikhususna kanggo warga penginyongan utawané Banyumas Raya. Meliputi aréa Barlingmascakeb (Banjarnegara, Purbalingga, Banyumas, Cilacap, Kebumén).

Seporété digawé kanggo nguri-uri lan ngurip-urip kearifan lokal, sukur-sukur bisa ngejak sapa bae nggo nduwéni rasa tresna maring basané biyung. Mulane pengguna Seporete disaranna nganggo basa daerahe pas komunikasi karo pengguna liyane.

Seporété nduwé basic aplikasi wéb lan aplikasi Android. Web Seporete bisa diakses neng alamat seporete.com.

Aplikasi Seporété versi Adnroid bisa didownload neng Playstore. Angger versi iOs sementara durung ana, moga-moga gagéyan bisa diupayakna.

Angger rika ana pitakonan utawa nduwéni ide lan saran sing lewih maén kanggo Seporété mangga langsung baé kirimna layangé rika liwat Form Kontak.

 

Changelog

(31 Juli 2022) - Mbenerna notifikasi email

(27 Juli 2022) - Aplikasi Seporete diacc Playstore

(24 Juli 2022) - Launching Seporete